Kékestető másodszor!

2011.03.14. 15:56

Az nem lehet, hogy ne jussunk fel a kilátóba! Mivel ősszel esős időt fogtunk ki, ezért nem nyughattunk addig, míg nem sikerült végre igazi szép napos időben feljutni a csúcsra.

A hosszú tél után már mindannyian nagyon vártuk a jó időt, a tavaszt, és ez most így március közepére, erre a szép hosszú hétvégére be is köszöntött, így nem várhattunk tovább.

Nekiindultunk, hogy meghódítsuk Magyarország legmagasabb pontját, Kékestetőt.

Nem titkolt célunk volt, hogy ezúttal a kilátóba is feljussunk, ami sikerült is! Erről láthatóak az alábbi fotók.

Alulnézetből is készült pár fotó, hát mit mondjak, kicsit RETRO érzése van az embernek, de azért mindenképpen érdemes felmenni és fentről is szétnézni.

A nyitva tartást és a belépő jegy árakat is megnézheted itt.

Fentről pompázatos kilátás nyílik minden irányban.

A 2. szinten szabad kilátó található, a 3. emeleten pedig a körpresszó, ahol felmelegedhetünk egy finom forró tea mellett, vagy ki mit szeret.

Igaz március van, a síszezonnak hamarosan befellegzett, de még egy "utolsó" lehetőség a hósportok szerelmeseinek, hogy hódoljanak kedvenc sportjuknak.

Még viszonylag sokan síeltek ezeken a napokon, az egész fiataloktól kezdve az idősebb korosztályig mindenki képviseltette magát a déli sípályán.

Akinek jobban tetszik, akár a motoros meghajtást is választhatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://1naposutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr632738771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása